Niet, niet

Idag har jag fått nej-svar från två av de söka jobben, sucks!

Men åtminstone har jag fått lite extraknäck tre dagar denna vecka, flytta grejjor och sånt (tror jag, vet inte riktigt vad det går ut på :P) på Lottas kontor.


Klippa mig ska jag göra också, på onsdag. Ska be Helen klippa en "jobb-sökar-frisyr" ;)

Nä, läggdags pronto, upp och jobba kl 8 imorgon!

Sucker!

Efter lite peppning känns livet lite bättre iallafall...


Men det som känns enormt jobbigt nu är att inte kunna planera något alls.. För det enda jag kan svara på när folk frågar "kan vi hitta på något "det datumet"?"

är: "Eh, jag har ingen aning, jag vet ingenting om hur mitt liv ser ut så så jag kan inte lova någonting alls förrän det är typ 1 dag kvar".


Inte ens en vecka fram i tiden kan jag ge besked om, och det är så ENORMT frustrerande!

Rock bottom

Just nu är det bara klump i magen och ångest överallt här... Kommer inte in på nån utbildning jag vill, och att låna pengar för att läsa något jag inte vill känns ju bara urdumt. Liksom, paniksöka till någon utbildning nu, njäh, inte riktigt bra. Flytta hemifrån är väl också bara att glömma, iallafall på ett bra tag. Skulle vara SÅ mycket enklare om man hade ett datum och en plan.. Men att bara gå runt och inte veta någonting gör situationen 100000 gånger jobbigare... Och arbetsförmedlingen har inte tid för möten nu, så man kan få veta hur saker och ting fungerar å sådär. Nä nu är det sommar, så då får man gå på allmäna gruppinformationer för annars blir det för lång kö.

Helt meningslöst att försöka göra något bra i gymnasiet och kämpa för bra betyg, för det hjälper inte ett jäkla skit någonstanns! Bara så ni vet det!!! Helt jävla meningslöst att ställa upp i ur och skur för folk också, man slösar bara tid man kunde lagt på bättre saker, som att plugga en extra engelskakurs så man hade kommit in på sin drömutbildning, eller söka jobb kanske.


För att få ett j*vla jobb ska man ha tidigare arbetslivserfarenhet att skriva på CVt. För att få arbetslivserfarenhet att skriva in på CVt måste man ha haft ett jobb. Och för att komma in på nån vettig utbildning ska man ha läst massa extra matte och engelska för att få extra meritpoäng. Jättebra att veta det nu när man redan gått ut skolan.


SKITSKITSKIT PENGAR SOM BEHÖVS TILL ALLT SKIT I HELA VÄRLDEN!



Hittade annons på perfekta jobbet... Utan krav på erfarenhet i yrket, däremot ett brinnade djurintresse och gärna en djurvårdsutbildning, typ naturbruksgymnasium med inriktning på sällskapsdjur. Kunde inte bli bättre!

Fixade CV+pesentation och gjorde fint det, kollades igenom noga av pappa och Lotta som bättrade på lite.

Ringde samtal, som såklart var fullt med jobbigheter, alla har väl koll på vad jag tycker om att prata i telefon. Ringde för att fråga om det var ok att skriva upp f.d. praktikplatsen som referens. Helt OK var det.


Fint kuvert av tjockt papper och i med CV, kopia på betyg och personligt brev... Eller egentligen två kuvert, för jag skrev för fult på det första tyckte jag, så jag gjorde om på nytt kuvert. Åkte till ICA och fixade 2 frimärken, då brevet blev för tungt för bara 1 frimärke. Stoppade i postlådan.


Kommer hem på kvällen, får höra från helt säker källa att jobbet redan är tillsatt, innan mitt brev hunnit fram ens, trots att ansökan inte går ut förrän 31 och annonsen ligger kvar.



Vill man jobba med djur, eller ja, vidareutbilda sig så man kan jobba såsmåningom. Då ska man se till att läsa naturvetenskap, och inte få lära sig någonting alls om hur djur tänker och fungerar. Inte heller behöver man lära sig en känsla för att kunna handskas med djur. Däremot ska man kunna pythagoras sats och icke-linjära funktioner. Och gärna massor om engelsk litteratur. Så man kan läsa engelsk poesi för djur som ligger på uppvaket kanske?


Go to hell, cykelställ!

Woopsie

Var visst ett tag sedan jag skrev här. Har inte haft lust helt enkelt, saker oh ting har inte gått som jag velat.


Just nu letar jag jobb (inte så aktivt just nu dock, är ju rätt dött på den fronten såhär i semestertider). Jag kom ju inte in på den utbildning jag ville, så jag försöker nästa år istället.


Nä, har inge mer å skriva nu, hej sålnge!

RSS 2.0