...

Dagen har väl varit, regnig.

Vi hade vallningsföreläsning, det var trevlans.

Sen, typ halv 4 när vi slutade skolan började det ösa ner, o så har det varit nu från och till resten av dagen.

Jag har kommit på att jag inte har några regnkläder, och att det är RIKTIGT hemskt att bli plaskblöt, gå in o ta av sig jackan, o sen behöva använda den igen innan den torkat -.-


Efter lunch tränade jag lite med min "träning med klasskompis hund" Soffi. Vi jobbade lite på slalom, gick bra :)

Öppet hus

Den 10/10 har vi öppet hus på skolan, kom och titta vettja! ^^


Monster

BILDBOMB!

Och vi börjar med ett bevis på att Soya är ett äkta kamphundsmonster!










Vattensök

Idag har vi haft vattensök med vovvarna, Soya var doooktig hund :)

Fick lite bilder av Ingrid, lägger in en del av dem här :)


Till kvällsmat idag blev det potatisgratäng & kycklingfilé. Mums :)

F.ö. har jag stora problem nu, när jag har både en PC och en Mac.  Jag försöker hela tiden (nu när jag sitter på PC:n) att trycka in sidoknapparna (som ju inte finns) för att få upp alla öppna fönster och byta fönster, istället för att trycka nere i "fönster-raden".

O på macen försöker jag hela tiden att högerklicka, o det är inte heller så väldans enkelt, när det inte finns någon höger-mus-knapp. Hehe, ja, dagens i-landsproblem var det då.





Orientering, and stuff

Gick upp typ 7 i morse, och gick ner till agilityplanen med Soya-doja. Vi körde lite olika kuliga grejjor, och sen gick vi runt Statoil och hem.
Halv 9 var det skola, och samhällskunskap. Vi snackade lite demokrati o annat mojs.
Sen hade vi två timmar svenska B. Lite segt att ha så lång lektion.

Efter det var det först gå ut med hundarna-rast, och sedan in till skolan för att äta. Köttfärssoppa idag, rätt gott:) Sen var det direkt idrott (riktigt välplanerat där, må jag säga, 30 minuter på sig att ta, sen direkt in och springa runt).

Vi har nu under 6 veckor, att vi själva ska välja vad vi vill göra, vi har badminton, styrketräning på gymmet, 6 km löpning, friidrott och orientering som vi då skall göra en varje gång (5 aktiviteter på 6 veckor, för att det inte ska göra så mycket för resultaten om någon är borta en gång).

Jag valde då orientering idag. Först skulle jag springa själv, var tänkt, de flesta andra hade delat upp sig i par, två och två, men eftersom vi var ojämnt antal som skulle orientera idag valde jag att springa själv. Jag startade sist av alla, och vi skulle ta tre v kontrollerna på kartan. Tiden började ticka redan från vi lämnade idrottshallen, och det är en jävla lång bit att springa innan man kommer i närheten av området där kontrollerna finns, på andra sidan en liten bro. Iaf, när jag kom fram till ån, och bron som går över den (jag var först fram av alla), kom Kalle ifatt mig, och frågade om inte vi kunde köra tillsammans, för han tyckte alla andra var så långsamma, självklart kunde vi det.

Jag hade kartan och Kalle lappen där vi skulle stämpla. Hela vägen gick bra, och jag hittade en riktigt bra genväg efter sista kontrollen, så efter 27 minuter var vi tillbaka, gränsen för "riktigt bra" var 30 minuter.

När vi kom tillbaka efter idrotten (matten var frivillig idag, o eftersom jag inte är ett stort fan a att sitta och dega på UBC i en timme, för att ha matte i 30 minuter, sket jag självklar i den) gick jag in till 1orna och berättade lite om Öppet Hus, och delade ut lite arbetsuppgifter till dem.

Ca 16, när jag fixat klart allt i skolhuset, delat ut reklamlappar som folk skulle sätta upp hemma där de bor o snackat lite med alla som satt kvar, gick jag upp till Soya på rummet (några hundar har varit lite dåliga i magen under veckan, Soya har klarat sig så jag håller henne på rummet ett tag). Jag lånade Fannys cykel och cyklade ca 1,5 km ut i skogen med Soya springandes bredvid. Vi stannade till vid en stig vi aldrig gått innan, och Soya fick gå lös när vi kommit en bit bort från bilvägen. Vi tränade lite bakdelskontroll (backa upp på stenar o sånt) o så fick hon även trava/galoppera upp och ner för en kulle som var helt täckt av mossa (=bra styrketräning för bakbenen).

Sen cyklade vi hem igen, och Soya är helt slut. Hon ligger helt avsvimmad i soffan, här i soffan bredvid mig.


Aoowtch

Natten var fruuuuktanvärd. Hade huvudvärk till och från hela dagen. Gick och la mig typ 21, mådde illa och hade migränhuvudvärk, trots att jag tagit en Voltaren jag fått av Fanny. Min egna migränmedicin är slut...

Vaknade flera gånger under natten för jag hade så fruktansvärt ont i huvudet, vid halv 3 gav jag upp och gick ut med Soya en sväng. Spydde några gånger under promenaden, var tillbaka i sängen typ 3, somnade efter ett tag, ställde klockan på 06:30.

Var astrött när klockan ringde, och gick upp kl 8 istället. Hade satans ont i magen, kände mig helt slut i hela kroppen. Åt lite yoghurt och flingor. Kom faktiskt i TID till lektionen, började med att gå hundpromenad (vi hade rehab-lektion).


Soya fick för första gången testa att simma i poolen, hon var as-kass på det ;) Först när vi drog/lockade henne ut från trappan bara var hon helt stilla (hon hade ju flytväst, så hon flöt ju). Sen tittade hon sig omkring och paddlade lite sakta med frambenen. Helt plötsligt satte hon igång o paddla som en galning (fortfarande bara med frambenen ;), helt galen var hon.

Hon tyckte INTE det var kul, men nån gång måste hon ju vänja sig. Hon fick bara simma en väldigt kort stund, sen fick hon gå upp, o vila på trappan. Sen gick vi ut i duschrummet där jag stretchade henne, sköljde pälsen för att inte huden skulle bli irriterad av saltet, samt fönade henne torr med vår nya, fantastiska fön :)


Efter lunch åkte vi inte till UBC för fotografering, ite alls kul, för vi var nog sist på dagen, och fotografen var jävligt kort i tonen och lite otrevlig emellanåt.


Nu på kvällen har jag beställt visitkort, till att göra reklam för vår hemsida. Skall även försöka lägga ion Fannys och Ingrids texter nu.

Övningskört

Idag har jag övningskört en hel del. Först från Rydebäck till HBG, o sen från Hyllinge till Örkelljunga (motorväg tillomed!).

I Hyllinge köpte jag mat för veckan, maassa god mat.

O i morgon ska vi  redovisa en egen religion under religionslektionen, jag är med Dessiré & Kalle, och vår religion heter Nudismen.

Tjing tjong kines...

...det var du som fes!

Idag har vi minsann hunnit med massa grejjor.


Jag har klippt en pudel, practise-driveat med pappsen samt varit ute på Väla och fixat en ny mobil (man kunde inte höra vad den man pratade med sa i min gamla, det var helt knastrigt). Dessutom klippte jag halva gräsmattan hos pappa, med den jääävla jobbiga gräsklipparjäveln. Det är liksom ingen motor eller nåt på skiten, så man får typ ta sats två meter, trycka ifrån allt man har, o sedan klipper man ungefär 30 cm gräs. Sen är det bara att backa två meter till o springa och trycka på igen. Kul ju -.-


Halv 11 åkte vi ut, jag och pappa. Vi körde ner till Miatorp typ, o körde runt lite där, övade backning runt hörna, och jag blev bara jättefrustrerad och arg, för det gick inte som jag ville.


Pudelklippningen tog väl typ tre timmar. Efter det fikade jag lite med mamma & Lars, o sen åkte vi ut till Väla o fixade mobilen. En Sony Ericsson blev det, igen.


Nu ska jag jobba vidare på djursjukvården, just nu är det andningsorganen jag skriver om.

Tårtkalas

Till FRUKOST ^^
Vi firade ju Fanny igår kväll, för hon fyller år idag. O då blev det lite tårta över. Den överblivna trtan delade jag & Ingrid på till frukost *MUUUMS*. Jag gick dock inte upp förrän 30 minuter innan ekologilektionen, så jag fick ta med mig tårtbiten, tallrik och sked ut i skogen. Men det gick lika bra det :)

Under ekologilektionen skulle vi göra bandprofiler, dvs. lägga 10 rutor á 1kvm nedåt i en sluttning. Vi gick ut en bit i skogen, Bengan valde plats. En plats med typ ingenting. Så på vårat papper stog det ungefär såhär:

Ruta 1
Absolut nada

Ruta 2
Bottenskikt: Några grässtrån

Buskskikt: En liten bebis-bok (trädet bok alltså)
Ruta 3

Bottenskikt: Lite mossa
Ruta 4

Absolut nada

Ja, ungefär så såg det ut hela vägen.. Oerhört spännande -.-
Efter lektionen kollade jag ett avsnitt Förhäxad med Ingrid, o sedan var det dags att gå till bussen och åka hem till Helsingborg.


Sen dess har jag typ bara sovit, tränat cigarettsök med Soya och suttit vid datorn.

Nu är jag riiiktigt hungrig, giiief me som food!

Folk som inte borde få åka buss...

Idag fick jag återigen skippa idrotten pga. körlektion. Synd att bussarna går så sällan, hade de inte gjort det hade det fungerat myyycket enklare med körlektioner och skola.

Körlektionen idag gick väl ok, inga krockar iaf ;) Men höll på att köra mot rött ljus mitt inne i sta'n, och mot enkelriktat uppe vid Vikingsbergsparken (tror den heter så). Tur att körläraren har broms och koppling hon med ;)


På bussresan till och från Helsingborg skrev jag klart två artiklar till hemsidan, niiice.


Hemresan var till en början en pest pga. fyra äckliga fjortis-killar -.-


De satt med sina jävla mobiler+mobilhögtalare och spelade sin kassa jävla musik mellan Knutan och Väla. De kan väl få lyssna på den om de vill, men varför måste jag? Den första biten, upp till Stattena ungefär, spelade de upp ett ljud som lät typ som ett skräckfilms-skrik (typ "när den unga tjejen blir påhoppad av den maskerade mördaren med motorsåg"-skrik). Och de spelade väl upp det om och om igen sisådär 300 gånger på den vägen, och höll upp högtalarna mellan sätena, bak mot de två tjejer som satt bakom. De blev väldigt irriterade och bad killarna sluta flera gånger, självklart gjorde de inte det utan spelade bara upp det med ännu kortare mellanrum.


Väl framme i Örkelljunga skyndade jag mig ut till boendet där det var kalas för Fanny som fyller 19 imorgon. Eftersom det inte är så många som stannar i helgen blev det kalas idag istället.


Imorgon har vi  bara lektion i Ekologi på morgonen, efter det har vi "ledigt". Den tiden skall användas till att jobba med projektarbetet och djursjukvården.

Giiiief miie

Imorgon, under morgonpromenaden.

Då ska jag fantamej gå via statoil o köpa nyponsoppa.

Sådeså!

Hej hopp i lingonskogen

Örk!!! Bara trött, trött, trött och vill hem o kolla på Förhäxad (vi är på säsong 5 nu) o sova lite kanske. Menmen, bara 40 minuter kvar nu.
Imorgon blire' körlektion, missar idrotten igen. Inte så bra.
Idag har vi även haft ekologi med Bengan, känns lite småsegt, hela kursen känns lite småseg.


Vet ni vad jag stör mig på? Människor som ska "leka duktiga" och vill bli "synd-tyckta" om genom att komma till/vara kvar i skolan trots att de är sjuka.
Orka med att komma hit o vara så självisk och kanske smitta andra. O springa runt o gnälla hela dagen på att man mår dåligt, INGEN orkar lyssna, o man kan ju åka hem istället o sova lite så det blir bättre... SUCK!


Tränade lite cigarettsök innan, gick sådär, inte riktigt som jag ville.

Soya är pantad också, när hon sitter i hundstallet. Hon trycker ut nosen genom gallret, så hon får skav på nosryggen, o hon sitter ner o viftar på svansen, så hon får skav där... PuckoSoya!

Projektarbete på G

Idag har projektarbetet dragits igång på allvar. Jag har fixat CSS-mallen, samt börjat med layouten till några undersidor. För nyfikna är det bara att kolla www.hundwebben.com långt ifrån alla sidor är klara!


Idag har vi haft 4 timmar rehab, för första gången kunde vi börja simma med hundarna - flytvästarna har kommit!


Soya fick ju inte vara med såklart, ett par veckor till vill vi nog vänta.


På eftermiddagen redovisdade vi våra politiska partier under Samhällskunskapen, jag och Ingrid som hade Moderaterna fixade det bra.


Nu är det faktiskt läggdags här hos mig och Soya, morgondagen börjar med ekologi-lektion halv 9...

Sofierohelgen

I lördags spenderade jag i princip hela dagen med Malin & hennes vovvar (västgötaspetsar). Jag visade Truls i öppenklassen, han blev 2:a av de 5 som fick 1:a i kvalitet.Jag visade även juniortiken Tassa i bästa tik, där blev hon inte placerad, men hon skötte sig super, stog fint & stilla och travade på bra.
På söndagen var jag ringsekreterare i junior handlingen, tror det gick ganska bra ;).
Aja, nu är samhällslektionen slut, time to go home ;)

Sofiero, snart

Uppe först av alla i huset minsann! Trots att mobiltelefonen (=väckarklockan) är kvarglömd i en bil, och återfås idag runt 11.

Har hunnit raka Soyas tassar, packa det mesta som ska med idag samt sitta en stund vid datorn, och allt detta INNAN det egentligen var planerat att gå upp, kl 8.
Anledningen till att Soyas fossingar är rakade är att hon eventuellt skall lånas ut i junior handling idag. Det blev krångel med hund till en tjej som heter Amanda, igår kväll, så möjligheterna att ordna ny vovve till idag är ju i princip obefintliga. Så eventuellt blir det Soya, dock är hon ju inte alls i utställningsskick pälsmässigt, men jag får väl förklara läget för ringsekreterarna så blir det nog bra.
Ska bli skojsigt att träffa Amanda och Nina idag tycker jag :)
O såklart Malin, som ska visa några västgötaspetsar, o jag visar kanske någon västgöta jag med, vi får se.
Nu är det dags för frukost, tjingeling!

Körningen

Hade körlektion idag, trodde det var DENNA veckan lektionen var tidigt, men det var nästa, så jag fick lulla runt lite i HBG innan jag åkte upp till körskolan. Åt en macka på subway, o köpte en chokladkaka+ett litet paket mjölk på 7Eleven.

Jag tittade nämligen i mobilen, när jag nästan var framme i HBG, för att jag inte bar säker på om det var tio i två eller tjugo i. Så ser jag att jag skrivit att det var den 17e som läraren hade ändrat tiden ;) Menmen, bättre att jag kom för tidigt idag, än att jag missat det o kommit försent. Dock missar jag idrotten även nästa vecka pga det.


Kärningen gick f.ö. inte alls bra idag. Märks att det var ett par veckor jag körde sist. Blir genast mycket mer osäker, och dessutom var det MASSOR av trafik vid denna tiden, såklart.


Nä'r jag skulle tillbaka gick det ingen buss ända ut till Hjelmsjö, så jag fick gå från byn.

När jag kom hem var jag ute typ 40 minuter med Soya, o sen dess har jag pluggat på "hundens ytliga muskler", läxa till tisdag.

Studentmössa, såhär i början på terminen...

Soya & hennes kompis Brolle. Brolle är en goldenvalp på 5 månader.






Idag har jag minsann beställt min studentmössa.

Det var "studentkommittén" so hade ordnat med nåt slags företag som kom med massa mössor in till skolan, så alla fick kolla storlekar o sånt. Dock var det världens kö till datorerna man beställde på där, så jag skrev upp hemsideadressen & beställde hemifrån istället.

Min mössa är helt vanlig, vit med svart band. Sen blidde det guldbrodyr, Malin på ena sidan & Soya på andra sidan (tror nästan alla i klassen ska skriva hundens namn´på, te tar ju liksom också studenten!) Sen i mitten fram är det ett guldmärke med grön sten i, vilket är "naturbruksfärgen". På baksidan ska det stå NP07, min klass :)


Idag har jag och Soya jobbat på cigarettsöket, det gick INTE bra. Soya bestämde sig för att det var myyyycket roligare att leta falukorv.


NP08 hade Marie Hansson som föreläsare idag, en duktig agility-människa. O vi 3or lyckades tjata till oss att hon ska komma igen, o då ska vi får halvdag med henne, o sen 2orna andra halvan av dagen, SKOJ! O de e om typ tre veckor=Soya ska vara frisk i magen ^^



Charlotte har försökt behandla min spindelfobi idag, det gick inte alls bra. Han va ute o rökte, o så kom hon in o sa, sitt stilla nu! Eftersom vi precis innan det pratat om insekter, o att jag hade lite smått panik inflr ekologi-lektionerna där vi ska studera insekter i skogen förstog jag GENAST vad hon syftade på. Så jag kastade mig ur soffan, hoppade över "plast-hundarna" vi har i uppehållsrummet och låste in mig på toaletten. Sen stog Charlotte utanför o tjatade på att jag skulle öppna. Men då blev det bara ännu värre, för inne på toaletten är det trångt, och bara en väg ut, så det gick jag inte med på. Sen hörde jag att hon gick iväg, så jag slängde upp dörren, rusade genom uppehållsrummet och ut på skolgården.

På vägen var det några andra elever som fick tag på mig, o försökte hålla fast mig, fast jag fortsatte springa ändå, så jag lyckades dra med mig dem över halva skolgården, sen började jag kasta grus på dem och slå lite här och var, så efter ett tag kom jag loss och kunde rusa in i hundstallet, fick springa hela brandtrappan upp på loftet, för jag hade ingen nycklar, o där var öppet. Hade RIKTIGA spagettiben när jag kom upp, orkade nästan inte gå ner för trappan inne i stallet ;) 

 Sen gömde jag mig ett tag i Soyas bur, tills alla gav upp med sina försök att få mig att titta på spindeln. Nice!


Efter skolan gick jag en ganska lång sväng med Soya, den längsta sedan operationen, det tyckte hon nog var skönt, för hon sover riktigt gott nu ^^





Örk...

Matte B är ren jävla skit alltså! Jag ska testa att göra ett gammalt nationellt prov, klarar jag iaf G på det så tentar jag av kursen när nästa möjlighet finns att göra nationella.

Det är verkligen värt att bara få G i kursen om jag precis klarar provet mot att slippa sitta där 1,5 timme varje måndag eftermiddag. O jag gör ju ingen matte heller, bara hittar på massa annat skit att göra, som egentigen kan vänta.


Behövde handla mat idag, men hade inga pengar. Så kom någon i klassen på den genialiska idén att lämna tillbaka skåpsnyckeln, vi kommer ju ändå inte använda våra UBC-skåp något mer. Så där fick jag 100 kronor. Dock blev dagens inköp 114 kronor, så jag lånade 20 kronor av Ingrid.


Det är HELT skadat att man inte får studiebidrag i augusti! Det är ju då det kostar som mest, all mat ska köpas på en gång, annar fyller man ju på efter hand, men då köps ju ALLT nytt.

Nu är det nästan en månad kvar till jag får pengar nästa gång, och matpengarna jag hade är SLUT. Har sparkontot, men jag TÄNKER INTE använda det. De pengarna ska gå till min löwchen och inget annat (o där e bara 6000 kvar efter Soya operation, så nu måste jag spara massor igen).

Film från igår

Mitt och Soyas program från igår. Big mistake med köttbulle i handen, men är ändå rätt nöjd :)


LEVA 2009

Idag har jag och Soya visat vårat extremt oplanerade freestyleprogram, dock funkade det över förväntan.

Erika i NP1 var snäll och tog lite foton, o det har även filmats, bara väntar på att få filmen skickad till mig :)




Puke!

Natten var en tvättäkta pissnatt!

Vaknade vid typ 3 och mådde förbannat illa. Hade jävligt ont i magen. Spydde och spydde och spydde tills hela magen var helt tom. Kunde inte sova pga. extrem hunger, men vågade/ville inte äta något.   

Upp halv 7 och gå promenad med "min" 1:a (alla 3or o 2or har fått en etta att gå morgonpromenad med till alla 1or börjar sköta det. Min är dock duktig ändå, jag går tillsammans med Malin som har en goldevalp). Tränade uppletande i skogen, efter första hämtet fick Soya tokryck, och fnattade runt trots att jag sa åt henne att det är ajaj i magen!

Mådde piss hela förmiddagen, fram till lunch då jag åt liiite, vilket gick bra (alltså var det bara pga. något som inte magen vill ha kvar i sig eller nåt).

Alla gick på promenad med vovvarna efter lunch. Soya fick inte gå med eftersom hon redag gått promenad på morgonen, jag klippte av all den hemska pälsen som växt ut på sidorna/rumpan (bara med 4:an skär, så det är typ 1 cm kvar) + ansiktet och svansen kort. 

Fick stallstädning som uppgift, städade tillsammans med Alexandra NP2 och Josephine NP1. Dammsugade loftet, sopade rent mitt stall & skurade småhundsstallet. Försökte även få bort de bruna rost(?)fläckarna i poolen, det gick inte.


Imorgon är det någon variant av öppet hus här, för det är "LEVA 2009" i Örkelljunga (de ska lura hit folk till att bo, typ låtsas att inte alla springer på Coop och snackar skit om allt och alla, utan att det är uuuuunderbar och alla är såååå trevliga). Vi har haft 1,5 vecka på oss att planera, då det då kom som en stor, fet överraskning att det var hela 5 timmar det gällde.

Jag och Soya ska visa freestyle x 2 (både på förmiddagen och eftermiddagen) vi har satt igång lite "vildare" träning för 5 dagar sen, och har alltså gjort ett tappert försök att få ihop ett 3-minuters freestyleprogram under denna tid. Toppenknoppen!

F.ö. ska vi tydligen fixa våra egna APUplatser nu, till vecka 4-8 nästa år. Jag har en kul plan, funkar inte den kan denna förändring ta och go to hell, cykelställ!


Nu ska jag snart gå med Alexandra och Malin toll Mc Donken, jag ooorkar inte laga mauud.



Tjingeling!


Rehabträning

Tjingeling!

Idag har kursen i hundrehab 100 poäng börjat. Eftersom det enda vi har so far är en pool kunde vi såklart inte börja simma idag (lixom, flytvästar, torkdukar, linor osv, är rätt bra att ha innan det slängs hundar i poolen). Skrållan fick dock ta ett invigningsvarv runt eftersom hon är van att simma.

Vi började dock med att repetera massagen vi lärde oss i 2an. Sedan gick vi promenad där vi även stannade och studerade hundarnas rörelser i trav & skritt (hastrång, baktrång, "vevande" framben osv).

Sedan var det lunch, och efter det kontrollerade Anna (läraren) att vi alla kom ihåg stretchingen hon gick igenom när vi gick i 2an).


Sedan på eftermiddagen hade vi samhällskunskap med "Dan the man". En riktigt bra lärare. Men fyfan vilken diskussion det blev idag. Vi pratade om ideologier, o så kom vi såklar då in på nazism o rasism osv. O så någonting om raser, att det inte fanns.

"Men, det finns ju bevis på att människan ÄR anatomiskt olika beronde på ursprung. Att människan kom från typ 4 olika apor eller vad det nu var. Precis som att hundraser kommer från flera olika varanter av varg". Var jag såklart tvungen att säga.

Då blev Dan alldeles till sig, så får man ju INTE säga.

"Jaha, menar du då att för att jag är en vit man har jag högre värde än en kines eller en etiopier?" - Dan

"Nej, det sa jag inte. Jag sa inte att olika människoraser har olika värde, bara att de faktiskt är anatomiskt olika, så även om man plockade av skinnet skulle man kunna se skillnad, typ på olika vinklar och grejjor i skelettet, eller vad det nu är dom tittar på" - jag

"Ja, men har vi då olika värde?" - Dan

"Men nej för i helvete!!! Jag sa ju precis att det inte ligger någon värdering i det. Det är bara ren fakta, vetenskap!!!" - Jag

"Så då tycker du alltså att jag är mer värd för att jag är en vit man" - Dan

*Ställer mig upp och hoppar och skriker av irritation en stund*

"NEJ NEJ NEJ! Men det är FORTFARANDE så att det inte ligger någon värdering i det! Men det finns kanske en anledning till att väldigt många kineser är jävligt mycket kortare än väldigt många etiopier. Det bara ÄR så, för att de har olika anlag. Hundar som har olika gener och därför ser olika ut kallas raser, inget negativt i det" - jag


"Ja, men djur och människor har inte samma värde" - Dan


*mental bitch-slap* - jag


"Ja tyvärr, det är Hitler & co som har förstört detta för er" - Dan



*Ritar ett hakkors på whiteboardtavlan* - Dan



"Ja, och det där är en symbol för SOLEN, FÖRST, sen kom Hitler o snodde den" - Jag



"Ja, men ändå har Hitler förstårt den, så den kan ju inte användas längre" - Dan



"So, det hade ju varit bättre om alla sket i att det var en negativ symbol o bara bestämde sig för att det var en symbol för solen, så hade inte Hitler fått så mycker credit hela jävla tiden" - Jag



Ja, Rebecca var med mig, BRA Rebecca, o sen va lektionen slut. Det var säkert 20 minuters diskussion för att få honom att fatta.. Det gick inte.. Oavsett vad vi sa så var det värderingar i det på olika sätt.

Aja, imorgon är det hund-dag, skoj skoj :)





RSS 2.0