ÖRK

Ibland är det INTE kul att ha pudel. Soya måste vara färdigbadad/fönad/klippt/rakad innan klockan 10:30 idag. Så ca 10 över sju började jag bada henne.

Nu ligger hon på ett badlakan i sängen för att hon ska torka så mycket som möjligt innan jag börjar föna.

Nehepp, nu är det nog dags atrt börja. Ska packa  klart när hon är färdig också...

Idag sticker vi :)

Om typ 4 timmar drar jag och Soya på läger :)

Innan dess ska jag duscha, pacha färdigt mina saker, packa färdigt Soyas saker o så ska vi på vägen tid åka innom mamma för att hämta Soyas bur :)


Förresten har jag beställt visitkort idag :) 250 st som ska komma innom 3 veckor *jaiks*.



Fast vistaprints visitkort är lite längre än detta jag designade, så det kommer vara en mörkbrun kant runt om.

Usch vad tråkigt jag haft idag :(

Örrk, har varit en seeeg dag idag. Kunde inte sova inatt. Gick och la mig typ 11, kunde inte sova så vid 12 satte jag mig vid datorn igen i någon timme. Sen gick jag och la mig igen, och somnade efter et bra tag. Sen vaknade jag kl. 5. Försökte somna om. Det gick inte så jag gick en sväng med Soya. Sen gick jag och la mig igen och sov till 9.

Så jag har varit ganska seg idag. Samtidigt har jag varit väldigt rastlös, och velat hitta på nåt. Joooobbigt.

Har börjat på en ny layout på bolognesesidan, men orkade inte fixa färdigt, kanske det blir ikväll istället, den bråkar med mig :(...


Ikväll ska jag packa klart till lägret. Har varit o köpt kycklinglever på ICA som u håller på att kokas, sen ska den in i ugnen o torkas lite, så den inte blir så kladdig på utsidan. (Jag har otorkad kycklinglever, kokt är den såklart, i frysen på skolan, o de e så jefla jobbigt, de är riktigt geggigt och fastnar under naglarna och luktar kiss, ÖRK).

Ajaj i fingret!

Jag har haft ont i mitt vänstra pekfinger typ hela dagen, eller snarare e knogen under pekfingret (känns som en stukning typ, eller vem vet, den kanske rent av är bruten (knogen alltså).. japp...). Så nu kom jag precis på att jag får mindre ont om jag tejpar ihop pekfingret med långfingret.

Och vad tror ni händer då? JO, det blir jääävligt svårt att skriva på tangentbordet *suuuck*... Får skriva med högerhanden + vänster hans ringfinger, och DET är inte lätt kan jag säga!

Jaha...

Idag har jag o pappa varit i Bruces skog med Soya. Hon fick gå lös en del o det gick bra :)

Dessutom har jag kanske fått en trimkund idag, en papillon som ska rakas ner på kroppen för den fått så jobbig päls efter steriliseringen (hon hoppas på att det blir bättre när det växer ut igen). 

Imorgon ska jag rasta mammas vovvar, och Soya ska få ta det hyffsat lugnt (ska bara gå vanliga promenader, ingen cykling eller agilityträning), så det är sprutt i henne när lägret börjar :).

Dessutom ska jag packa inför lägret. Hade först inte tänkt sova där, men har nu bestämt mig för att göra det iallafall, så jag måste hämta Soyas bur hos mamma oxå. Kan dock bara sova från fredag till lördag, eftersom jag ska till Kristin på lördagkvällen (hon har fyllt 25 o ska fira det). Ska tillbaka igen söndagen kl. 8. så jag ska inte stanna hos Kristin allt för länge.


Handlerhund

Jag har en ny handlerhund :) En st. bernard som jag ska visa i Tvååker den 12 juli :D

Agilityträning

Idag har jag och Soya varit på agilityträning, vår första "riktiga" någonsin. Hon skötte sig riktigt bra faktiskt. Först körde vi bara lite raksträckor. Fort som satan gick det, fick springa så fort jag kunde. Dock tog hon nägra ärevarv efter varje avslutad omgång. Sen hade vi paus, och satte upp en klass 2  hopp bana. Vi körde först en omgång, där vi körde banan 3 ggr totalt, där det blev massa missar, och hon struntade i mig efter halva banan. Sen hade vi paus och sen körde vi en omgång till som gick MYCKET bättre. Dock plockade vi bort några av svårigheterna då, men det var ju trots allt en klass 2 bana.

Men hon är verkligen SJUKT lovande, min lilla Soya.. Full fart hela tiden, och är inte rädd för att "göra fel".. Hon testar lite om jag inte är tydlig nog (det är ju mest jag som måste lära mig handlingen, jag kan ju ingen agilityhandling) 

Nu är Soya HELT slut. Och jag  är vrålhungrig, så jag ska gå och göra något åt det nu :)

P.S. På fredag ska jag och Soya på agilityläger. Ändra fram till söndag, kommer behövas eftersom vår första agilitytävling är om exakt en vacka och Soya inte kan slalom mer än 4 portar i rad än ;)

Nytt foder

NU har jag och pappa varit och köpt nytt foder till Soya, ska börja övergången redan idag då jag ite har sådär jättemycket kvar av det gamla foderet. Det blev en Royal Canin Energy 4300 Performnace (för "hundsportshundar", det finns ett för jakt-/draghundar också, men det är kanske lite att ta i ;)

Så nu får vi se hur hon funkar på detta, enligt personalen i djuraffären var det riktigt bra smältbarhet på detta (haha, han sa att jag kan börja använda bajspåsarna 2 ggr för hon kommer bajsa så lite :P)

Ny layot

Soyassida.info.se har fått en ny layout!


Slalom

Min hund kan slalom :D

Litegrann iallafall. Hon har börjat hoppa genom portarna nu - tjohoo :)
Filmen nedan är på vårat numera fungerande slalom :D (lägg märke till hennes extra snygga avslut på sista porten, så gör hon hela tiden ;)



Och ibland gör hon på sitt eget lilla vis...

Jobb

Jag har fått mitt första jobb på dogtown, ringträning :)

Iaf, det blir så att vi åker och köper mat imorgon istället, ska även kolla på något att att avskärma rummet då, tror jag.

Har nyss varit ute och ringtränat Soya, o hon har verkligen utvecklats massor under löpet. Mycket mer mogen och kan stå stilla mycket längre.

Nu ska jag och Soya på promenad. Byebye!

Nattblogg

Har inte hunnit blogga förrän nu... Har pillat och fixat med hemsidan heeela dagen. Har även letat upp massa länksidor som jag har lagt till den på (så den ska synas lite). Har lagt ut annons på blocket också, och slängt ihop ett visitkort i photoshop som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med än, men ändå.

Har även gjort en inköpslista på trimgrejjor jag behöver(på 2000  kr nästan, det blir till att jobba på), in- & utgifts grejjs (ligger änsålänge 220,50 plus ;) samt en mall till en faktura för webdesignandet i excel. Bara för att vara förberedd.

Har även kommit på en superidé. Pappa vill ju inte att jag tar emot trimkunder i mitt rum, för att det hårar ner överallt i rummet, men så skom jag på att om man kan köpa massa tyg o en gardinstång och hänga upp det i taket så kan man dra det för sängen och skrivbordet när det är klipp och trimdax, som en liten avskärmingsvägg *thumbs up*. 

Imorgon ska jag köpa mat till Soya, åka till Ikea (typ) o spana tyg+gardinstång, hitta fler ställen att sätta reklamlappar på samt fortsätta leta länkningssidor på nätet. 

Mikaela i min klass ska sommarjobba med samma sak, att trimma hundar, men hon har minsann ett eget trimrum *avundsjuk* Så bor ni i kävlinge och vill ha vovven klippt kan jag fixa kontakt-adress till henne ;)

(Förresten så har min hemsida haft 47 besökare idag, dock misstänker jag att typ 50% av dem är jag, eftersom jag varit inne och ändrat så mycket idag, och sedan gått in för att kolla om ändringen såg OK ut)

Men NU är det sovdags! Nattinatti! 

NY HEMSIDA

Min nya hemsida är nu tillgänglig :)

(klicka på bilden för att komma dit)



Huxley + klippt Soya

Var ute med Huxley idag igen, vi gick i ca 45 minuter idag.
Är han inte SÖT????

En sak är rätt så jobbig med honom dock, varje gång han ser en hund, och den tittar på honom läggr han sig ner och vägrar flytta sig. Hehe, och han är ganska tung, så man får kämpa lite för att få med sig honom.
Och när man dessutom promenerar i sta'n möter mna hundar ganska ofta, bilden nedan är tagen i stadsparken där det var en grand danois 20 meter bort. Vi mötte även en på bruksgatn och en på Gustav Adolfs torg. Då hände samma sak ;)




Nu på kvällen har jag badat/fönat/rakat/klippt Soya.


Detta är INNAN (dock är hon badad och fönad)


Och detta är efter :)


Jag sparade en liten "tuppkam" på nosen för skojs skull :)

Hemma igen

Var ute med Huxley i ca 30 minuter precis som igår, sen blev det lite lek, mat och lite avslappning innan jag gick.

Kl. 2 mötte jag Julia och Emil på knutpunkten. Först gick vi till Djurriket, sen till Fahlmans och tog en fika. Jag åt en ost och skinkbaguette och en vaniljbulle och drack en cola till det. Sen gick vi bara runt på sta'n, bort till gröningen, tillbaka till knutpunkten för att kolla tågtider, bort till söder där jag satte upp en lapp på fröhandlen om kloklippning och trim samt köpte 2 tuggben till Soya. 

Kl. fem gick vi tillbaka mot knutpunkten. Där satt vi och snackade i ca 30 minuter. Julias tåg gick kvart i 6. När vi stod vid biljettautomaterna för att Julia skulle köpa sin biljett kom det en tjej med en rottweiler.  Hon stog mitt i stora hallen och bara ryckte och ryckte i hunden, vred om örat på hunden och bara skällde på¨den (tror det var för den drog i kopplet). Soya reagerade starkt mot den när de fortsatte gå mot oss (morrade och skällde, tyckte det var en mycket obehaglig hund), så jag och Julia gick och ställde oss vid rulltrapporna ner mot spår 1 & 2. Helt plötsligt hör vi matten skrika: "Nu kommer vi!!!".

Jag och Julia vänder oss om och ser hunden som i princip släpar matten efter sig i kopplet, och är bara ett par meter från oss. Så vi hoppar såklart snabbt åt sidan. Så stannar hon hunden och frågar: "Ska ni eller jag gå först ner?".

Snacka om att det var ett enkelt val; DU, ska gå först ner.

Gissa vad hon då gör!?!? Hon låter hunden åka ner i rulltrappan, typ skaderisk x1000 för hundens del.

Fy fan vilka idioter det finns :@


Till sta'n

Idag ska jag och Soya gå i sta'n med Julia och hennes tax Emil. Det ska bli mys :)

Först ska jag dock gå en sväng med Huxley, o sen går jag och Soya till knutan för att möta våra buddies :)

Hemma, och trötter

Tåget stannade på ramlösa halv 10. Gick hem från stationen, så Soya fick en liten kvällstur på en gång.

Mötet gick bra. Jag fick i uppgift att skriva en artikel till Sydhunden om skolan. Har lång tid på mig som tur är (typ en månad).

Har dessutom fått en idé. En bra idé tycker jag. Om min nya hemsida. Jag ska skaffa en "riktigt" hemsida. O så ska den innehålla trimning, handling och webdesign, som hobbyverksamhet. Har kommit på värsta bra namnet (eller ja, Ingrid kom på det). O fetesnyggaste layouten har jag gjort!

Men nu är det minsann dags att sova, imorgon är det passa Huxley och bada/klippa/raka Soya som gäller!

Passat Huxley

Idag vid halv 12 tog jag cykeln ner till staän för att gå ut med Huxley, en snart 6 månader gammal boxerblandis. Det gick super, vi var ute och gick i ca 30 minuter. Sen skulle han ha mat. Han fick göra lite trix för att gå maten, för att hahn skulle bli lite trött i huvudet innan jag lämnade honom igen. Ca 10 minuter innan jag skulle gå satte jag mig ner på golvet med honom så att han fick lugna ner sig, inte så kul att bli lämnad ensam när man är speedad till max.

Sen cyklade jag hem och fixade men Ankis hemsida, fortfarande lite kvar att göra där dock.

Nu ska jag och Soya snart dra iväg till stationen för att ta tåget till Åkarp. Därifrån åker vi tillsammans med Johanna och hennes mamma till Sydskånskans lokal i Arlöv för möte.

Slalompinnar m.m.

Var hos mormor på fika idag. Bengt var också där. Jag var några minuter tidig, och berättade för mormor om min plan att tillverka slalompinnar av elrör och blompinnar. O så visade det sig att mormor hade 2 elrör hemma. Så de fick jag med mig hem och delade så det blev 4 slalompinnar. Skulle egentligen delat i 3 delar/rör, men de blev i bättre längd om jag delade i två delar.

Det har inte blivit sååå mycket aktivering av Soya idag. Det har ju bara regnat och åskat hela dagen :(

Men vi halv 8 (tror jag) stack vi ut på en cykeltur. Inte lika lång som igår, för den skulle avsluta med ett träna-slalom-pass. Det blev en perfekt uppvärmning, hon var ovanligt pigg idag, och ovanligt kampvillig.

Imorgon blir det lite jobb, ska rasta en boxerblandis vid lunch ungefär, ska göra det onsdag och torsdag också. Ska även gå ut med mammas vovvar imorgon på lunchen. Runt 15 tar jag tåget till Åkarp för att gå på sydskånska kennelklubbens ungdomsstyrelses möte.

Dessutom tänkte jag gå upp lite tidigt för att hinna bada/klippa/raka Soya innan jag ska gå ut med alla doggarna. Får se om jag känenr för det imorgon, annars tar vi det på onsdag eller torsdag istället.


Nattinatti

Nu ska jag och Soya-dojja gå o sova. Vi är mikket mikket trötta (mest Soya).

Har precis kollat på Mona Lisas leende, det var en mysig film!

Nähäpp, nu var det godnatt!

Dagen

Idag har det blivit massor av aktivering för Soyas del. Först var vi i Ramlösaparken i några timmar, det var nåt sånt Ramlösa-dagen-firande (egentligen är det ramlösadagen den 17:e, men det är ju en tisdag i år, därför var det idag istället).

Sen var vi hemma hos Bengt och fikade. Soya roade sig med att tugga på så många av Pila's tuggben som möjligt.

Efter det var vi hemma en stund och vilade (eller nja, jag uppdaterade hemsidor, Soya vilade).

Nu yhar vi precis varit ute en timme och cyklat/promenerat. Vi cyklade genom hela jordbodalen. Sen gick vi upp för en lång  backe. Sen cyklade vi förbi min gamla skola och ner för ramlösa vägen, och så gick vi sista biten hem. Hon var rätt så duktigt, Soya. Men på slutet blev det bara passgång, hon ville inte alls trava.

Det blev ingen cykeltur..

... för cyklarna var längst in i förrådet, och framför dem stog massa annat sa pappa... Så de skulle tydligen inte gå att få ut. Jag blev så jävla besviken, och arg.
 
Iaf så gick vi en runda på 2 timmar istället. Vi gick ner i sta'n, ända bort till gröningen. Sen vände vi och gick till knutpunkten och tog bussen hem därifrån.

Jävla väder!

Sitter o väntar på att det ska sluta regna... Hade tänkt cykla en runda med Soya, men inte om det fortsätter regna såhär.

Idag har vi mest slappat jag och Soya. Halv 3 åkte vi med Bengt ut till klubben och tränade lite agility. Gick väl hyffsat, men hon var riktigt seg. Dessutom hade de IPO på andra planen, och det hördes både skott och massa skällande som störde (Soya är förresten riktigt duktig på det där med skott. Hon hoppar till, kollar runt, men sen är det lugnt igen).  

Jahapp, nu verkar det ha slutat regna, så nu drar vi iväg!


Hemma igen!

Nu är jag hemma i Helsingborg igen. Pappa kom och hämtade mig på skolan idag. Hela bilen var fullproppad med alla mina saker.

Dock glömde jag datorskärmen på bordet i TVrummet. Men som tur var va Charlotte kvar i Örkelljunga så hon hämtade den och tog med den och lämnade av den här.


Min mattelärare ringde idag, han hade inte hunnit sätta våra betyg senaste mattelektionen, så han ringde istället idag och sa hur det gått (vi får inte betygen förrän runt midsommar tror jag). Jag fick MVG på mitt nationella prov och alltså MVG i matte A. Så förmodligen får jag MVG i alla avslutade kurser i år (3 hundkurser, matte A, svenska A & engelska A). Jag tror även jag får det i datorkunskap, men datorläraren hade inte hunnit rätta sista provet (excel-prov). Men det känndes bra när jag gjorde det.


Under sommarlovet blir det en hel del utställningar. 1 juli pudelnationalen, 3-6 juli World dog show, 20 juli Köping, 26-27 juli Ransäter & 9-10 augusti Askersund. Skojjskojj!


Årets sista hundlektion

Idag hade vi läsårets sista hundlektion, siste lektionen hund i 1:an. Jag kom dock lite sent. Jag hade väldans ont i huvudet när jag vaknade, så jag ställde fram klockan en timme så jag fick lite extra sömn. Sen mådde jag bra någon timme medan jag satt på lektionen. Men 1 timme innan lunchen började jag se suddigt (vilket betyder att migrän är på G). Så jag fick ta medicin och vila i en timme. Efter lunch var jag pigg och glad igen. Då gick vi en runda i skogen, och städade sedan hela hundstallet.


Under kvällen har jag packat .... och packat.... och packat lite till. Och jag vill bara SPY på det. BLÄÄÄH!

Migrän + cykeltur

Kände att jag hade migrän på g för ett tag sedan. Började se suddigt och började känna lite lätt huvudvärk. Tog medicin och gick och la mig en stund. Det kändes lite bättre när jag vaknade.

Alldeles nyss kom jag hem från en cykeltur med Soya. Vi cyklade "ko-rundan". Den tar ca 45 minuter att gå. Tog ej tiden för cykel. Hade henne i koppel hela bilvägen, men när jag svängde av in i skogen fick hon springa lös, och det gjorde hon alldeles super!

Hon gick jättefint strax bakom cykeln hela vägen. I TRAV dessutom (hon brukar alltid passa när vi cyklar).

Nu känner jag att jag börjar få suddig sdyn igen, dags att vila lite till!

Agility m.m.

Tränade agility idag igen. Slalomproblemen fortsätter. Antingen seeega sig igenom alla portar eller snabbare och varannan port. Ska fråga runt efter tips!


Kvällsmat idag blev ryggbiff och pommes.

Liiitet problem bara, men bara litet...

Eller egentligen ganska stort ;)

Hehe, Fanny har sin storpudel Troija här. Hon hon var och tränade henne samtidigt som jag tränade Soya på agilitybanan. Och jag upptäckte att Soya har väääldigt svårt att koncentrera sig på  mig när det är en annan pudel i närheten. Och, mitt problem i det hela är att pudelnationalen kommer vara FULL av pudlar. GOSH...! Haha, har dessutom ett till problem, Soya tar bara varannan port i slalomet om det går fort, och går det långsamt så släääpar hon sig långsamt igenom (och missar en del portar där också ibland). 


O vet ni vad??? En fästing kröp på min arm precis när jag började skriva detta inlägget. Så jag blev jätterädd och viftade bort den med handen. Så den hamnade i tangentbordet. Så jag fick ta en lång paus från skrivandet för att lirka ut den därifrån. Den kröp runt under tangenterna. Så stannade den under mellanslagstangenten. Så jag tog ett gem för att lyfta upp tangenten, så fick jag loss ena halvan av tangenten, så när jag skulle peta bort andra halvan flög tangenten upp i luften och fästingan landade på mitt ben. Och återigen flö fästingen iväg. Och nu vet jag inte var den är...  Har letat och letat. Gissa hur bra jag kommer sova inatt *suuuuck* 

Kvällsmat

Min kvällsmat idag blev färdiggrillad kyckling, baguette och jordgubbar. MUUUMS!


Bosjökloster

I lördags var det utställning i Bosjökloster. Jag ställde Ellie, våran yngsta bolognese. Hon blev BIR och hennes pappa BIM.  

I finalringen (det var 2 finaler för vuxna hundar, hälften av rasgrupperna i varje. Det var alltså 5 rasgrupper inne samtidigt i ringen).  Vi blev utplockade till semifinal, men när det var 7 kvar, och 2 skulle bort åkte vi ut. Dock var det väldigt bra för en bolognese att komma ända till semifinal tycker jag!


I rasbedömningen


I finalringen



Hennes kritik var superbra, och vi var alla jättenöjda. Domare i både rasringen och finalen var Lotta Bergström.

Trööööött igen!

Har varit helt slut hela dagen. Vaknade vid halv sju eller nåt sånt för att det var för varmt på mitt rum (och det var exakt likadant förra sommaren, så det kommer fortsätta hela denna sommaren också, kul ju...)

Iaf, sen var jag ute med Soya en sväng och gav henne sedan frukost. Sen somnade jag en stund framför TVn

Vid 11:30 (?) började jag att tova ur samt klippa klorna på Ellie som ska ställas i Bosjökloster imorgon. Höll på med det i ca 1,5 timme. Sen somnade jag en gång till framför TVn.

Sen fikade vi en stund  trädgården, och vovvarna var såklart med. Soya var trötter. kissade lite snabbt och kom sen och la sig hos mig i skuggan (pga. både värme och skendräktighet, hon har också varit supertrött hela dagen).

Sen gick hon och jag in igen, och satt en stund framför datorn.

Efter det kollade jag TV igen, och somnade en gång till.

Vaknade precis igen, och är fortfarande sjukt trött.

Ska utställnngsträns & bada Ellie senare ikväll, efter sista promenaden och sen blir det sooovdags!

MVG igen

MVG i Svenska A :)´Fick veta betygen idag. JIPPII (Kan dessutom tillägga att läraren sa att "jag var en av de 2 som var lätt att sätta MVG på i klassen")


Klockan 1 är det dags för nationella i Matte A. Hoppas det går bra, för de ska avgöra mitt betyg...

Varmt *puh*

ÖRK va de e varmt! Att det är varmt ute är inte problemet egentligen, det får det gärna vara. MEN GOSH vad varmt vi har i huset.  Man vet inte var man ska ta vägen. Och hundarna mår ju knappast bra av det.

BLÄBLÄBLÄ!


Soya har varit i sjön och badat idag. Fast bara till halva bröstkorgen as usual. Längre är ju läskigt.

Nu ska jag laga lite mat, sen blire agilityträning lite senare.

Gårdagens uppvisning

Det gick faktiskt ganska bra igår. Freestylen var dock inte så väldigt bra, Soya var för trött (det var vääldigt varmt).

Men agilityn däremot, den gick bra :) Slalom körde hon dock  varannan port *hehe*. Hon hade för bråttom.


Inte viste jag att Soya hade så böjlig nacke!


Ibland vill Soya köra en egen bana... (men lycklig ser hon ut iallafall)



Jag körde även en runda med Svinto



Påväg in i säcken

Ingrids hamster

Inatt rymde Ingrids hamster. Den har lärt sig öppna buren själv. Ingrid gissade på att den tagit sig ut under tiden vi gick kvällspromenad med vovvarna (vi gick in till Örkelljunga satt en stund och lyssnade på Rock i Dalen och sen gick vi hem).

Så straxt efter halv 11 idag var hon och letede efter den i huset. Fanny var i sitt rum och jag var utanför Fannys rum och väntade på att hon skulle ge mig en bränn-skiva (till freestylellåtarna). Så Ingrid berättade då att hamstern rymt igårkväll för mig, och jag sa det till Fanny.

Då svarade Fanny att: Isåfall tror jag den är i min garderob, för Skrållan har hållt på o kollat o sånt på garderoben massor, och hela natten. När jag vaknade i morse stog hon också och stirrade.

Ingrid sprang genast in och kollade i garderoben, och vet ni? Där va den!

Fanny tyckte det var tur att det inte var hon som bestämt sig för att kolla efter när Skrållan höll på så, för förmodligen hade hon då svimmat av skräck.



Haha, det var ju rätt mycket fylle-ungar inne på Rock i Dalen. Och när vi skulle gå hem kom det fram en kille (typ 15,16 år kanske) som ville klappa  Soya. Jag såg inte honom först, för jag stog och pratade med några andra från klassen som hade åkt in tidigare, utan hundar. Så Fanny tog tag i hans axel och sa: Ursäkta, men du är nog lite för full för att klappa på hunden.

Då försökte han böja sig ner för att klappa Skrållan och Tilla. Hehe, så återigen fick Fanny putta iväg honom (det hela var väldigt komiskt, för han var helt väck i skallen). Sen kom han tillbaka till Soya igen och frågade om han fick skaka tass med henne.  Det fick han såklart inte. Sen kom Eleonor Mohlin som en räddande ängel och sa att: Nä, det är nog inte så bra om du klappar på vovvarna, du kan få klappa på mig istället.

Då blev han lite besviken och gick där ifrån, fast när han vänt sig om för att gå sträckte han fram handen och nöp Eleonor i rumpan, och sa "pip". Haha, det var fruktansvärt kul att se på kan jag säga. Eleonor blev inte så glad.

RSS 2.0