Hoppetiskutt

Jag hoppade av skolan..

Upp som en sol...

...och ner som en pannkaka..

Jävla massa pannkaka här just nu, eller inte ens det faktiskt.. Mer pannkaksSMET!



Så ikväll har jag "terapiat" lite med att måla i photoshop med min ritplatta.

Började med detta:



Detta blev resultatet:


WIIIH

17,5 poäng av 25 på första provet!!!

The wheels on the bus go round and round...

Det rullar på, forst så man inte hinner med, men ändå!


Andra veckan på högskolan är avslutad, förvirringen har knappast blivit mindre, föreläsingarna går i ett rasande tempo och jisses säger jag bara...

Det går från i ena stunden att jag bara känner att det är för mycket och funderar på att ge upp, till att i nästa verka jättekul och spännande... Om en vecka har vi första duggan, vet inte ens hur en sån ser ut, det återstår att se!


Opps, nu är klockan mitt i natten, dags att sova!

Man blir ju förbannad

Hämtade posten i receptionen idag.

Hade fått ett brev i fredags - Folktandvärden Vallås


Öppnar kuvertet, fiskar upp ett papper där det står: "Vi har bokat tid hos tandläkare X X fredagen den 1 oktober kl. 08:00".

Vad saru', saru'? Bokat tid till mig? Hos folktandvården på Vallås?

Nähähäedu, skulle inte tro det va!!!


Läser vidare: "Om tiden inte passar, meddela oss snarast, så ordnar vi en ny tid. Uteblivande debiteras."

Jaha, men om man inte vill ha en ny tid då? Trodde detta var ett fritt land där man fick välja om man ville gå till folktandvården på Vallås eller ej.. Men tydligen inte...

Slängde iallafall iväg ett mail till mailadressen som var angiven på lappen, där jag hälsade att jag inte var det minsta intresserad av att gå till dem för att sköta tänderna, och att jag redan hade en tandläkare i Helsingborg som jag var väldigt nöjd med. Tack och Hej leverpastej typ..
(Å nej, skrev inget otrevligt, skrev bara att de kunde boka av tiden och inte skulle boka in någon ny. Avslutade tillåmed med "Mvh", det ni!).


Låter ju vettigt, att boka in någon på en tid utan att ha frågat först, och sen ska man behöva betala ifall man inte dyker upp på denna tid man inte ens ville ha från början... Pffft! Säger jag bara!

Seasons in the sun

Hallå igen på er!


Här i Halmstad skiner solen som attan-kattan! Idag har det varit riktigt varm faktiskt..


Vad har vi hittat på idag då?


Jo, det ska jag berätta. Vi har träffat Anna å Kito i en djuraffär inne i staden, och köpt en kurslitteraturbok av Sandra som hoppat av (boken var restad i beställningen jag gjorde för den är slut hos förlaget tillfälligt, fick helpanik, men det löste sig ju iallafall) + att jag även köpte en bok "klara högskoleprovet" av henne.. Hejdå 600 kronor nästan, jag kommer sakna er.

I djuraffären köpte jag torkade vom-bitar till Soya, smask-smask!

Anna höll i Soya medan jag gick in på busscentralen å laddade på ett rabattkort med 200 kronor, så nu kan jag åka buss här också! Annars får man betala med mobilen, men de kostar 3 kronor mer än med busskortet.

När vi kom hem var det lite matlagning, och sedan ner i böckerna igen. Cyklade sedan ner till City Gross å handlade lite mat å annat nödigt (ispåsar, en liten korg med sugproppar till duschen, för schampot å så). Köpte även lite mer frukt + glass till en fruksallad :)


Fortsatt översättning att dumma, dumma boken om informationssystem som bara innehåller MASSA konstiga engelska ord, som inte ens finns en svensk överättning till... 45 minuter tog det mig att översätta en sida. BLAH! 3 sidor kvar på detta kapitlet som skall översättas IMORGON... Imorgon ska jag även försöka skriva lite mer på min inledning i min uppsats (ska lämnas in på tisdag eller onsdag, inledningen + en påbörjad rapprt).   


När jag började bli riktigt less på plugandet så bestämde jag mig att "när denna sida är färdigöversatt blir det fruktsallad och glass". Blev lättare att stå ut, fast jag var frestad att strunta i det flera gånger och dyka direkt på fruktsalladen *hih*


Nu ska jag ta en duck, å sedan blir det sovdags!


P.S. det känns inte lika skrämmande med allt som skall göras nu... Man kan inte göra bättre än sitt bästa, så är det bara!

Rapport dag 3

Herrejisses.. Snacka om att det är GALET att börja på högskola... Det är så mycket på en gång att man inte vet vart man ska börja. MÄNGDER med arbete att göra och i två kurser, och man vet inte hur man ska prioritera så det blir mest att man sitter och "ska jag jobba på den ena kursen eller på den andra?". Ingenting blir ju gjort då!!


Skulle sättamig och börja översätta första kapitlet i ena boken, men mådde illa och var alles snurrig i huvudet, så skulle försöka sova en kort stund.. Klockan var då 19-nånting.. Nu är klockan snart 23, och jag vaknade för en lite stund sen och har bara precis hunnit ge Soya mat och rasta henne en snabbis. Tur att jag inte har föreläsning förrän kl 13 imorgon, för jag får ju sätta igång nu och forsätta på mitt arbete... 2 veckor till första duggan bara, och den är på TRE kapitel.

RSS 2.0