Hemma igen

Var ute med Huxley i ca 30 minuter precis som igår, sen blev det lite lek, mat och lite avslappning innan jag gick.

Kl. 2 mötte jag Julia och Emil på knutpunkten. Först gick vi till Djurriket, sen till Fahlmans och tog en fika. Jag åt en ost och skinkbaguette och en vaniljbulle och drack en cola till det. Sen gick vi bara runt på sta'n, bort till gröningen, tillbaka till knutpunkten för att kolla tågtider, bort till söder där jag satte upp en lapp på fröhandlen om kloklippning och trim samt köpte 2 tuggben till Soya. 

Kl. fem gick vi tillbaka mot knutpunkten. Där satt vi och snackade i ca 30 minuter. Julias tåg gick kvart i 6. När vi stod vid biljettautomaterna för att Julia skulle köpa sin biljett kom det en tjej med en rottweiler.  Hon stog mitt i stora hallen och bara ryckte och ryckte i hunden, vred om örat på hunden och bara skällde på¨den (tror det var för den drog i kopplet). Soya reagerade starkt mot den när de fortsatte gå mot oss (morrade och skällde, tyckte det var en mycket obehaglig hund), så jag och Julia gick och ställde oss vid rulltrapporna ner mot spår 1 & 2. Helt plötsligt hör vi matten skrika: "Nu kommer vi!!!".

Jag och Julia vänder oss om och ser hunden som i princip släpar matten efter sig i kopplet, och är bara ett par meter från oss. Så vi hoppar såklart snabbt åt sidan. Så stannar hon hunden och frågar: "Ska ni eller jag gå först ner?".

Snacka om att det var ett enkelt val; DU, ska gå först ner.

Gissa vad hon då gör!?!? Hon låter hunden åka ner i rulltrappan, typ skaderisk x1000 för hundens del.

Fy fan vilka idioter det finns :@


Kommentarer
Postat av: Julia

Det är så hemskt att sådant ska behöva hända i dagens samhälle. Snacka om att det är FÖR lätt för folk utan någon som helst kunskap att skaffa hund :@

2008-06-18 @ 20:05:42
URL: http://taxtext.blogg.se/
Postat av: Johanna

Oooj! Va otäckt med hunden i rulltrappan!! Har folk INGET under pannbenet?

2008-06-19 @ 00:31:48
URL: http://jlofgren.webb.se
Postat av: Ingrid

Såg häromdan en kvinna med en amstaff som hade ett sånt där "gå-fint-koppel" på sig och matten ryckte upp hunden i luften så att den landade vid hennes fötter. Hon ryckte o rykcte likadant tusen ggr! Blev så jääävla förbannad! Hon vred typ också om nånting på denne hund så att den skrek..och det var då en amstaff..

2008-06-21 @ 21:50:02
URL: http://tilla.info.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0