Malmö med Julia och Emil

Nu är vi hemma igen från Malmö. Soya har svimmat av trötthet, det gjorde hon direkt när vi kom hem nästan. Hela tågresan var hon helt borta också, förutom när tåget bromsade in på perongerna, för då var hon uppe och yrade runt och oroade sig för att jag skulle lämna henne kvar på tåget.

Iaf, när vi kom ner till Malmö och letat rätt på Julia och Emil gck vi tillsammans till DogFun. Där köpte jag en påse hundgodis, några nagut-kex och en fästingplockare. Sen gick vi till ett ställe som heter Bageri Caféet och köpte varsin smörgås, Julia en bagel och jag en baguette.

Efter det gick vi till Pildammsparken och släppte hundarna tillsammans i en inhägnad. Helt plötsligt kom en medelålders man med en fransk bulldog o bara öppnade grinden och gick in med den, utan att fråga eller någonting. Soya höll på att springa ut, han stog och motade tillbaka henne med benet. För hans hund blev ju rädd när Soya o Emil kom farande i full fart och vågade därför inte gå in. Så vi kopplade snabbt hundarna, gav mannen en sur blick och gick en liten runda runt tallriken. Sen gick vi tillbaka och tränade lite med doggarna. Soya var en segpotta, så det blev inte mycket tränat (det var ganska varmt då).

Vi gick sedan tillbaka in mot centrum, och tog varsin glass på vägen in. Sen satte vi oss vid kanalen och åt upp dem.

Efter det var det dags att gå tillbaka till centralen, och ta tåget hem.

Nedan kommer lite bilder från inhägnaden i Pildammsparken.

   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0