Answers...

Svar på blodproven idag, absolut NADA.. Ingenting som är konstigt. Vila fram till den 28:e då det är återbesök.

Tänkte precis på hur mycket skit Soya egentligen lyckats dra på sig under åren..


Det första var ögoninflammationen vi hade vid skolstarten i 1:an.

Straxt därefter hade hon en inflammation i en trampdyna = antibiotika 10 dagar.

Efter det har det varit ett antal jästsvampar i öron/ögoninflammationer.

O så har vi C-höfterna, som *ta i trä* inte visat sig på annat vis än i en röntgenbild. Dock läste jag nyligen i vår "Fysträning för hund", att stela höfter kan leda till aj-aj i länden. Och Soya är varm i ländmuskulaturen... Menmen, inga som helst tveksamheter inför hopp och spring, så hon verkar inte alls ha några problem med dessa.

Fukteksemen, hon hade ett gigantiskt på rumpan nu i våras, och ett mindre på halsen runt midsommar i år.

O i våras blev hon ormbiten, inte direkt så att de hör ihop med de andra. Men Soya är trots allt den enda, bland de 50-60 hundar som funnits här på skolan, som blivit biten. Dessutom 1 månad innan ormarna brukar börja vakna...

I samband med detta hade hon även analsäcksinflammation. Just våren var INGEN rolig tid för oss. Då blev hon ju då ormbiten, fick ligga på djursjukhus tre dygn, o sen han hon inte mer än komma hem förrän det gigantiska fukteksemet kom på rumpan, och direkt på det var det analsäcksinflammationen.

Icke att förglömma har hon under en längre tid haft återkommande "bubblor" på violkörteln på svansen, som såsmåningom utvecklas till små, kliande sår. Sen läker det ut, pausar ett par veckor och kommer tillbaka.

Vecka 44 upptäckte jag en knöl. Vi gjorde biopsi, knölen visar sig vara en uppsvullen lymfknuta (thank god att det inte var nån jeffla cancer-äckel-päckel-tumör!!!). Blodprov tas, o som jag skrev, ingenting hittas.


Det är ju TUR att hon är pigg och glad iallafall!


Jeje... Idag har vi spårat och städat hundstallar. Och jag har klippt Idéfix (en dvärgpudel här på skolan). Idde håller  på att spara till en second puppy, för att ställas ut i Mlmö i mars.. En stilig pojke är han! Dock är han en piraya-pudel. Klippmaskinen fick många onda blickar och försök till bit-attacker idag :P


Spåret idag gick pissdåligt. Dock var det lite svårare idag, då det han falla ett ordentligt snötäcke innan vi gick ut för att ta det.



Nu är det dags att fortsätta packning, imorgon är det volleybollturnering, och sedan slut för denna termin.

Kommentarer
Postat av: Mamma Louise

Å välkommen hem gullunge!!!! Längtar efter dig!

2009-12-17 @ 09:52:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0