Frustrerande

ÅH! Det är så himla mycket kul hundgrejjor på G, kurser och sådant i sommar, som jag sååå gärna vill kunna vara med på. Men, det är ju bara korkat att anmäla innan jag vet att allt är OK med Soya. Vi började med glucosamin och MSM igår, Soya var tveksam till det först (pulver som strös över maten) men när hon smakat lite på det kom hon på att "det var nog inte så tokigt" och slickade upp allt pulver först innan hon åt upp sina kulor.

Idag är hon väldigt trött, hon ligger och sover på rygg, med benen åt alla håll - som vanlig då alltså. Utan att vi gjort något speciellt idag. Kanske är det kylan som tar lite på krafterna. Och att pulsa genom snön.


Idag var Essi, Hugo och Peter Pan med på praktiken. Essi är mamma till Hugo, som är 4 månader gammal. Hugo är den sötnos ni ser på bilden nedan. Peter Pan är bara 10 veckor, och var med för att hans nya familj skulle träffa honom, och funder på om det kändes bra. Det tyckte de, så nu ska han besiktigas innan han får flytta till dem :)

Hugo har lärt Peter Pan MASSOR med hyss idag, som att dra sönder tidningspapper och tugga på skor. De båda är dessutom vääldigt faschinerade av Soya, och tar varje chans att springa fram och hälsa på henne. Soya är duktig och är lugn och stilla när de kommer springandes.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0